Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pravila foruma

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Pravila foruma taj Sub Jan 21, 2012 2:26 pm

Chocoholic ^^

avatar
Administrator
Administrator
1. Nemojte postovati bez veze, samo kako biste mogli "napucati" Vaš broj postova, što znači da je zabranjeno pisati kratke postove tipa "slažem se", "tako je", "lol", "hihi", "hehe", " ;D ", ili samo citiranje tuđeg komentara bez ličnog komentara na citirano.

2. Zabranjeno je svako i najmanje svađanje i vređanje na forumu jer se time bespotrebno zagušuju postojeće teme i zamaraju ostali članovi koji to moraju čitati, što znači da SVAKU NESUGLASICU REŠAVAJTE PREKO PM-A. Takvi postovi biće brisani bez upozorenja.

3. Kada otvarate novu temu, molimo vas da njen naslov u kratkim crtama opisuje ono što tema zapravo govori, znači nemojte davati naslove poput "Aaaaaaa","Ajme"; već ako je u temi reč o npr. ljubavnom problemu, neka i naslov teme glasi "Ljubavni problem". Provjerite da li ista ili slična tema već postoji. Ako niste sigurni gde određena tema treba da bude otvorena obratite se administratorima.

4. Zabranjuje se off topic, što znači da ako se u temi govori o npr. vampirima, svi članovi koji postuju trebaju se toga i pridržavati; svaki off topic post biće obrisan.

6. Zabranjeno je javno korišćenje "teških" psovki, postovi koji sadržavaju takve psovke biće brisani, a korisnici koji ih postuju biće opomenuti, a kasnije i kažnjeni. Ako se ne možete suzdržati koristite zvjezdicu [*].

7. Svoje forume možete reklamirati samo u 'Marketing' PDF-u. Nikako preko privatnih poruka, potpisa, fan zona i tome slično. Ko bude uhvaćen u tome, dobija ban na tri dana. Ako se ponovi, ban za stalno! Kada sakupite 100 postova, otvorite vašu temu i ukratko opišite forum. Tema ne sme da ima ovakav ili sličan sadržaj 'PLSSS REGISTRUJTE SEEE'.

8. Avatar je obavezan, i veličina avatara mora da bude 100x100. U potpisu može da stoji samo jedna slika ili jedan, eventualno dva gifa i maksimalna dozvoljena veličina slike je 500x350. Fan zona ne treba da bude prevelika i prenatrpana pa vas molimo da pripazite na to.

9. Galeriju uređuju samo Administratori i Moderatori. Zabranjeno je komentarisanje u galeriji. Imate poseban PDF u kojem možete komentarisati fotografije.

10. Mole se svi članovi da pripaze na pravopis, između ostalog na velika i mala slova i interpunkcijske znakove. Poželjno bi bilo pisanje Č Ć Ž Š i Đ. Pisanje skraćenica je zabranjeno.

Na forumu je strogo zabranjeno:
- vređati, omalovažavati, uznemiravati sudionike zbog verske, nacionalne, spolne, stranačke ili druge pripadnosti.
- poticati mržnju i zlostavljanje.
- na bilo koji drugi način kršiti ljudska prava i/ili važeće zakone.
- davati linkove, ili poticati razmenu pornografskog materijala, te sličnih materijala neprimerenog sadržaja.
- lažno predstavljanje i korištenje višestrukih identiteta.
- vređati Administratore i Moderatore.
- otvaranje novog korisničkog računa nakon što je prethodni izbačen, tj. nakon što je dobio BAN; korisnici koji budu otkriveni nakon ovakvog postupka biće izbačeni bez prethodne najave.

Pogledaj profil korisnika http://paul-wesley-serbia.forumsr.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu