Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Joseph Morgan otkriva šta nas čeka u Vampirskim dnevnicima

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Chocoholic ^^

avatar
Administrator
Administrator

Omiljeni negativac Džozef Morgan (Joseph Morgan) je bio zauzet ovih dana, sudeći po silnim intervjuima. Naime, otkriva nam šta možemo očekivati u narednim epizodama Vampirskih dnevnika. Na vreme upozoravamo da ukoliko ne želite da vam se pokvari ugođaj gledanja, ne čitate dalje ovu vest.

Za TVGuide, Džozef odgovara na tipična pitanja vezana za Klausa i Kreolajn (Caroline).

Fanovi ne prestaju da me iznenađuju. Tu epizodu sa Klausom i Kerolajn sam gledao u hotelskoj sobi, i želeo sam opet da vidim tu scenu pa sam otišao na Youtube. Osim te scene sam naleteo na dosta fan klipova posvećenim ovom parom. Oduševio sam se.

A šta Džozef kaže o Klausovoj porodici koju ćemo videti u narednim epizodama?

Biće jako zanimljivo videti njegov odnos i odnos njegove braće sa njim. Ne zaboravimo da je jednog od njega “ubio” pre 500 godina. Glumci koji tumače su fenomenalni i daju posebnu draž ovim likovima. Jedva čekam da publika vidi te epizode. Što se tiče Rebeke, ona je član porodice do kome mu je najviše stalo . Plaši se suočavanja sa njom, plaši se da će ga napustiti i zbog toga bi je radio držao u kovčegu nego van njega.

Zatim, tome nije kraj Džozefovim intervjuima. Dao je još jedan za Orlando Sentinel blog u kome govori o vezi sa svojom porodicom kao i o tome da je Elajdža (Elijah) odlučan da sazna pravu istinu. Šta se zapravo desilo sa njihovom majkom? Očekujte dramatičan sukob između braće Originalnih.

Izvor: www

Pogledaj profil korisnika http://paul-wesley-serbia.forumsr.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu